تجارت, خبر

قرارداد تاریخی صادرات میوه‌های هسته‌دار آفریقای جنوبی به چین امضا شد

صادرات میوه‌های هسته‌دار
آخرین بروزرسانی: 27 مهر 1404

در روز ۱۵ اکتبر ۲۰۲۵ وزیر کشاورزی آفریقای‌جنوبی، در شانگهای و در حضور، وزیر اداره کل گمرکات چین (GACC)، پروتکل تجاری میان دو کشور در زمینه صادرات میوه‌های هسته‌دار را امضا کرد.

افق صادرات میوه‌های هسته‌دار به چین

بر اساس این توافق، پنج نوع میوه هسته‌دار تولید شده در آفریقای‌جنوبی شامل زردآلو، هلو، نکتارین، آلو و آلو خشک نخستین بار امکان صادرات به بازار چین را خواهند داشت. این اولین باری است که چین در قالب یک توافق مشخص، واردات چند نوع میوه هسته‌دار را از یک کشور تحت یک پروتکل واحد می‌پذیرد.

وزیر این اقدام را «پیشرفتی بزرگ» برای تولیدکنندگان میوه آفریقای‌جنوبی خواند که در زمانی انجام شد که تنوع‌سازی بازارها برای مقاومت بخش کشاورزی اهمیت پیدا کرده است.

فرصت‌های مالی و اقتصادی برای بخش کشاورزی

تحلیل‌ها نشان می‌دهد بازار چین ظرفیت بسیار بالایی دارد: واردات هلو و نکتارین و همچنین آلو در چین در سال گذشته مجموعا بیش از ۲۱ میلیون جعبه هلو و نکتارین و ۲۰ میلیون جعبه آلو بوده که از حجم کل صادرات فصلی آفریقای‌جنوبی فراتر رفته است.

وزیر کشاورزی آفریقای‌جنوبی گفته است که افتتاح بازار چین می‌تواند در پنج سال آینده حدود ۴۰۰ میلیون راند برای کشور درآمد ایجاد کند و در ده سال به دو برابر برسد. برای فصل صادرات ۲۰۲۵/۲۶ انتظار درآمد حدود ۲۸ میلیون راند و برای ۲۰۲۶/۲۷ حدود ۵۴ میلیون راند پیش بینی شده است.


نارنگی خشک

لطفا تماس بگیرید ۰۹۱۲۳۲۵۰۱۹۰


قیمت نارنگی خشک


پرتقال توسرخ خشک

لطفا تماس بگیرید ۰۹۱۲۳۲۵۰۱۹۰


قیمت پرتقال توسرخ خشک


آناناس کمپوتی خشک

لطفا تماس بگیرید ۰۹۱۲۳۲۵۰۱۹۰


قیمت آناناس کمپوتی خشک

تأثیرات اجتماعی صادرات میوه‌های هسته‌دار

با توسعه صادرات و افزایش سرمایه‌گذاری در سطح مزرعه، انتظار می‌رود طی ده سال آتی زمینه برای ایجاد حدود ۳۵۰ شغل مستقیم در مزارع و بسته‌بندی و حدود ۶۰۰ شغل کلی‌تر (با احتساب حمل‌ونقل و بسته‌بندی) فراهم شود. این یعنی این توافق نه فقط یک فرصت تجاری، بلکه یک محرک اقتصادی و اجتماعی برای مناطق کشاورزی آفریقای‌جنوبی است.

گسترش همکاری‌های کشاورزی دوجانبه

در جریان مذاکرات، وزیر موضوع ازسرگیری صادرات گوشت گاو از برخی مناطق آفریقای‌جنوبی و پیشرفت در زمینه منطقه‌بندی بیماری «تب‌عفونی دهان و پاها» (HFMD) را نیز مطرح کرد. همچنین دعوتی از تیم فنی گمرکات چین برای بازدید از باغ‌ها و خطوط بسته‌بندی گیلاس و بلوبری در آفریقای‌جنوبی صادر شد؛ در صورت بازدید موفق، احتمال دارد بازار گیلاس نیز به زودی به چین باز شود.

نتیجه‌گیری

پروتکل صادرات میوه‌های هسته‌دار نه تنها به معنای گشودن دروازه‌های تازه به یکی از بزرگ‌ترین بازارهای جهان برای بخش میوه آفریقای‌جنوبی است، بلکه نشان‌دهنده میل چین به تنوع‌بخشی به منابع وارداتی خود و افزایش مصرف میوه باکیفیت در جامعه شهری آن کشور است. از طرفی، برای آفریقای‌جنوبی فرصتی حیاتی به شمار می‌رود تا به بازارهای سنتی کمتر وابسته شود و مقاومت بیشتری در برابر نوسانات تجارت جهانی پیدا کند.

در نهایت، این توافق می‌تواند به‌عنوان نقطه عطفی برای صادرات میوه‌های هسته‌دار و گسترش همکاری‌های کشاورزی بین دو کشور عمل کند؛ باعث رشد درونی بخش کشاورزی، اشتغال بیشتر و ارتباطات تجاری مستحکم‌تر میان آفریقای‌جنوبی و چین خواهد شد.

اخبار روز تجارت در وبسایت زرین میوه موژان!

منبع:www.gov.za
اسلایس میوه خشک مخلوط
لطفا تماس بگیرید ۰۹۱۲۳۲۵۰۱۹۰
قیمت اسلایس میوه خشک مخلوط
خربزه خشک
لطفا تماس بگیرید ۰۹۱۲۳۲۵۰۱۹۰
قیمت خربزه خشک
انبه خشک
لطفا تماس بگیرید ۰۹۱۲۳۲۵۰۱۹۰
قیمت انبه خشک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *